Close

SUBLIMOTION-process®

Het SUBLIMOTION-process® is een gecontroleerd oppervlakteconditioneringsproces dat door Phibo Industries werd ontwikkeld om een oppervlak met een specifieke toegevoegde waarde te creëren. Zo reinigt en conditioneert het SUBLIMOTION-process® in één handeling op een gecontroleerde en reproduceerbare wijze verschillende types substraten tot oppervlakken met een uiterst gunstige oppervlakteruwheid, -topografie en -energie en een optimale corrosie- en materiaalvermoeiingsweerstand.

De combinatie van de bovenstaande oppervlakte-eigenschappen resulteert o.a. in:

  • Een lagere gevoeligheid voor (vuil)aanhechting
  • Sterk verbeterde reinigbaarheid
  • Sterk verbeterde hygiënische eigenschappen van het gesublimeerde oppervlak in het algemeen

In toepassingen - tot de meest kritische toe - waar dergelijke karakteristieken een belangrijke rol spelen, zijn gesublimeerde constructies en componenten vandaag de dag dan ook niet meer weg te denken. Dit mede dankzij het feit dat het SUBLIMOTION-process® tevens toelaat om componenten te behandelen zonder deze te beschadigen of te vervormen.

Phibo Industries ontwikkelde deze technologie en liet die ook patenteren op Europees niveau. Daarnaast ontwerpen wij ook de benodigde procesinstallaties en implementeren wij deze bij onze klanten. Het zijn echter onze klanten die het SUBLIMOTION-process® uitvoeren in onderaanneming. Zij zijn de officieel geaccrediteerde SUBLIMOTION-applicatoren.

Neem gerust contact op met ons indien u interesse heeft om zelf een SUBLIMOTION-process® installatie te implementeren of indien u onderdelen wil laten behandelen. Wij brengen u met veel plezier in contact met onze geaccrediteerde applicatoren. 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief