Close

Service

Wij stellen graag onze jarenlange ervaring op het gebied van ontwerp, uitvoering en service tot uw dienst. De ervaring die we hebben opgedaan in kritische sectoren zoals de luchtvaart- en automobielindustrie heeft ons geholpen om een gamma hoogwaardige machines en producten samen te stellen die efficiëntie en kwaliteit combineren met respect voor milieu en veiligheid. Daarnaast werkt Phibo Industries nauw samen met haar klanten enerzijds en met gerenommeerde industriële partners en onderzoeksinstellingen anderzijds. Deze samenwerking en onze bekwame werknemers zorgen ervoor dat wij uitblinken in speciale toepassingsgerichte installaties (zowel manuele als volautomatische uitvoeringen).

Phibo Industries kiest doelbewust voor een klantgerichte aanpak op maat. En dat weten onze klanten erg te appreciëren. Bij ieder oppervlaktebehandelingsproject gaan we uiterst nauwkeurig te werk. Eerst maken wij een grondige analyse en studie van uw behoeften. Nadien gaan onze engineers aan de slag en personaliseren zij iedere installatie naar wens van de klant. In ons atelier worden de machines vervolgens deskundig geassembleerd.

Hier stopt onze service echter niet. Wij verzorgen ook de montage en inbedrijfstelling en blijven nadien uw project actief opvolgen. Onze onderhoudsdienst is steeds paraat om in te grijpen indien nodig. Op die manier hoeft u zich op geen enkel moment zorgen te maken en geniet u van een optimaal rendement van uw installatie. 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief